Fresh Island najavljuje vruće hip hop ljeto na Pagu

  562

  Fresh Island Festival 2018: Partynextdoor, Wiz Khalifa

  575Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Utorak, 10.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Plaža Zrće Otok Pag

  Fresh Island Festival 2018: Goldlink, Vince Staples

  575Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Srijeda, 11.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Plaža Zrće Otok Pag

  Fresh Island Festival 2018: Lil Pump, J Hus

  575kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 12.7.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Plaža Zrće Otok Pag

  Iako iz Fresh Island festivalskog tabora najavljuju kako je ovo: “tek zagrijavanje pred najavu najvećih imena koja će ovo ljeto kročiti u Hrvatsku”, s dosadašnjim potvrđenim imenima za ovogodišnje izdanje već su opravdali hype oko ostatka line-upa koji se tek treba najaviti.

  Tvorac super hita “Gucci Gang” te jedan od najmlađih koji je ušao na Billboard Top 10, 17-godišnji Lil Pump jedna je od zvijezda sedmog izdanja Fresh Island Festivala. Uz njega najavljena je i prva dama Festivala, Britanka Stefflon Don iza koje su suradnje s planetarno uspješnim kolegama Drakeom i French Montanom. Britansko trenutno najvruće glazbeno ime J Hus, nominiran za Britt Awards izvest će svoje najveće afro beats dancehall grimme hitove “Dem Boy Paigon” te “Did You See” na plaži Zrće pred publikom iz 40 zemalja.

  Muziku podržava

  Najveća zvijezda prvog vala najavljenih izvođača zasigurno je Grammy nominirani Goldlink koji se za najprestižniju glazbenu nagradu utrkuje s najvećima u glazbenom svijetu, Jay-Z-em, Kendrickom Lemarom i Rihannom. Živuća legenda, DJ Tim Westwood, tvorac najslušanije britanske hip hop emisije na Capital Xtra radiju te jedan od osnivača britanske hip-hop scene vraća se na Fresh Island kao najveći ambasador Festivala. Američki DJ i producent Statik Selektah, te radijski voditelj na Eminemovoj radio postaji Shady 54 pokazat će svoje virtuozno DJ umijeće.

  Early bird ulaznice po promotovnoj cijeni nalaze se u prodaji po cijeni od 55 eura online kupnjom na službenoj festivalskoj stranici.

  Fresh Island festival održava se na plaži Zrće na otoku Pagu od 10. do 12. srpnja.

  Muziku podržava