‘Femme Fatale’ Britney Spears u Areni Zagreb

  3615

  Britney Spears

  200Kn – 700Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 1.10.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Tijekom dvanestogodišnje karijere Britney Spears obišla je svijet nekoliko puta u svojih šest turneja, no tek će u sklopu nadolazeće “Femme Fatale” turneje po prvi puta doći u Hrvatsku.

  Subota, 1. listopada rezerviran je za koncertni nastup pop-princeze u Areni Zagreb kada će pripremiti bogat koncertni spektakl.

  Poznato je kako Britney Spears slovi za jednu od najzanimljivijih koncertnih izvođačica svih vremena zbog redovito zanimljive koncertne arhitekture, odnosno performansa u pravom smislu riječi koji ju izdvajaju iz kategorije pjevačice.

  Turneja počinje 16. lipnja u američkom gradu Sacramento, a u Europu stiže u rujnu i predstavlja posljednji studijski uradak “Femme Fatale“. Dok joj u Americi koncertne nastupe otvara Nicki Minaj, odnosno predgrupe Jesse and the Toy Boys i Nervo, za Europu još uvijek nisu poznata imena predgrupa.

  Muziku podržava

  Turneju je osmislio koreograf i koncertni dizajner/arhitekt Jamie King, koji je sa Spears ranije radio na svjetskim turnejama “Oops!… I Did It Again World Tour” i “The Circus Starring Britney Spears”, odnosno na svim Madonninim turnejama u proteklih deset godina.

  Koncertni će nastup stoga biti vrlo teatralan, podijeljeno u nekoliko tematskih segmenata u kojima će performerica izvesti presjek dosadašnjih uspješnica.

  Ulaznice će se naći u prodaji od ponedjeljka, 13. lipnja putem sustava Eventim (u Zagrebu – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Kapacitet dvorane za ovu prigodu bit će 12.000 ljudi s obzirom da se radi o iznimno zahtjevnoj koncertnoj produkciji.

  Kategorije ulaznica su sljedeće:
  Fan pit: 400 kn
  Parter: 300 kn
  Donja tribina: 360 kn
  Gornja tribina: 300 kn
  Loža: 700 kn

  Muziku podržava