Father John Misty uskoro stiže u Beč

  117

  Joshua Tillman, poznatiji kao Father John Misty, trenutno je na turneji i promovira aktualno izdanje “God’s Favorite Customer“. Hrvatski fanovi, nažalost, morat će preko granice u potrazi za live doživljajem glazbe i poetike ove osebujne ličnosti, a jedna od bližih lokacija je Beč, odnosno Arena Wien u četvrtak, 15. studenoga.

  Nekadašnji bubnjar Fleet Foxesa, solo karijeru njegovao je od samih početaka, a više pažnje privukao je tek s albumom “Fear Fun“, prvim izdanjem pod pseudonimom Fathera Johna Mistyja iz 2012. Njegov drugi uradak “I Love You, Honeybear“, osobnu ispovijed prepunu sarkazma i ironije, proglasili smo najboljim stranim albumom u 2015. godini.

  Muziku podržava

  Prošlogodišnji “Pure Comedy” dotiče se univerzalnih tema poput tehnologije, društvenih medija, slave i ljudske prirode. Esej je to o propasti suvremenog čovjeka s klavirskom pozadinom uz raskošne orkestracije.

  Aktualni album “God’s Favorite Customer” Tillman je napisao u šest tjedana zatvoren u hotelskoj sobi. Iznova se okrenuo osobnijim temama, ne gubeći pritom na britkom humoru i autoironiji.

  Cijena ulaznice za koncert iznosi  32 €, a možete ih nabaviti putem stranice psimusic.com.

  Muziku podržava