Fatboy Slim sprema ljetni nastup na prostoru Vojarne Šibenik

  3663

  Već je poznato kako se ovoga ljeta sprema odličan program i na moru (Projekt Martinska, Regius festival, Fibra festival), ali upravo saznajemo kako vas očekuje još jedan nastup koji se isplati uloviti u Dalmaciji.

  Naime, Fatboy Slim, koji je pomogao popularizirati big beat i koji je patentirao vlastiti brend party acid house, 17. kolovoza nastupit će u Šibeniku na ovogodišnjem Projectu Vojarna, točnije na već provjerenom prostoru bivše šibenske vojarne, gdje je nekoliko godina bio održavan i uspješni Terraneo festival.

  Muziku podržava

  Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-a, glazbenika i producenata. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada. Do danas je izdao sedam albuma te posljednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdvajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu “Potonij” u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

  Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastitog brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku. “O ne. Volim to previše. Još mi uvijek prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije.”

  Uz Slima, line-up čine i imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E – Basea.

  Early Bird ulaznice iznose 130 kn (do 6.7.) / 150 kn (do 1.8.)/170 kn ( do 17.8.); po cijeni od 200 kn moći će se kupiti na ulazu, dok po istoj cijeni možete nabaviti i V.I.P. ulaznice. Mogu se nabaviti putem adriaticket.com.

  Muziku podržava