Faithless Sound System ovoga ljeta u Splitu

  6796

  Discotheque Riva: Faithless Sound System, Fedde le Grand, Felix da Housecat, James Zabiela, Aldo Morro, Pero FullHouse

  100Kn – 400Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 12.8.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Riva Split

  Projekt Discotheque Riva prošle je godine na splitsku Rivu doveo Carla Coxa, a ove godine će 12. kolovoza na istom mjestu ugostiti Faithless Sound System.

  Budući da su Faithless nedavno objavili prestanak rada kao bend, ovom prilikom će se publici predstaviti kao Sound System kojeg čine Sister Bliss i Maxi Jazz, a svoj nastup su i osobno potvrdili.Publiku će na ovom velikom plesnom podiju zabavljati i nizozemski DJ Fedde le Grand koji će ekskluzivno predstaviti ‘Takeover show’. Nastupit će i pionir klupske glazbe, američka house i electro ikona – Felix da Housecat, koji se proslavio hitom “Phantasy Girl”, kao i jedan od trenutno najpopularnijih britanskih DJ-a James Zabiela.

  Otvorenje će ‘odraditi’ pobjednik natjecanja “DJ Battle” Otvorenog radija, dok će Discotheque Riva ‘zatvoriti’ DJ Pero FullHouse, jedan od pionira hrvatske klupske scene.

  Muziku podržava

  Ulaznice u pretprodaju kreću 15. travnja, a bit će podijeljene prema kategorijama. Prva serija ulaznica bit će do 1. lipnja (ili do isteka zaliha) dostupna po promotivnoj cijeni 350 Kn (Golden Circle), 150 Kn (sektor A) i 75 Kn (sektor B), a nakon 1. lipnja cijena će im biti 400 Kn (Golden Circle), 200 Kn (sektor A) i 100 Kn (sektor B).

  Tjedan dana prije koncerta cijena ulaznica će ponovno ‘rasti’ – 500 Kn (Golden Circle), 250 Kn (sektor A) i 125 Kn (sektor B).

  Ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Više informacija pronađite na discotheque-riva.

  Muziku podržava