Elvis Costello, Amira Medunjanin i Charles Aznavour ovoga ljeta u Puli

  976

  U Puli se od svibnja do studenog ove godine sprema nešto interesantno. Naime, glazbeni festival Backstage Live Pula 2018 na lokacijama Istarskog Narodnog Kazališta i Arene u ovom vremenskom periodu organizira osam koncerata.

  Od njih svakako vrijedi istaknuti nastupe tri velike zvijezde. Elvis Costello, britanski glazbenik, pjevač, kompozitor i glazbeni producent, nastupit će sa svojim bendom The Imposters 8. srpnja u Areni te ispromovirati novi album koji uskoro izlazi.

  Muziku podržava

  Tu je i potvrđeni nastup Amire Medunjanin 3. kolovoza na istoj lokaciji, koja će s gudačima iz Norveške, Trondheimskim Solistima, predstaviti novu ploču.

  Također, potvrđen je i nastup Charlesa Aznavoura, 16. kolovoza u Areni. U pitanju je umjetnik čija karijera traje više od 70 godina, koji je prodao više od 100 milijuna ploča, snimio 1200 pjesama, njegova muzika je u više od 80 filmova, pjeva na sedam jezika te postao simbol francuske šansone.

  Osim njih, u sklopu festivala, u INKu će nastupiti neki od najpoznatijih jazz muzičara današnjice – Christian McBride & Big Band, James Carter’s Elektrik Outlet, Avishal Cohen, Lizz Wright, Madeleine Peyroux.

  74 Shares
  Muziku podržava