Elemental predvodi nova imena na RockLiveu

  1314

  RockLive festival: Cold Snap, Kein Engel, Flamethrower, Šank?!, Romeo and the Snake, EPePe, Angry Cows

  30Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 1.9.2011. @ 17:00
  Mjesto održavanja: Kampus Koprivnica

  Koprivnički RockLive festival bogatiji je za tri nova imena: Elemental, DeLyricum i Kein Engel – Rammstein Tribute zasvirat će u Kampusu između 1. i 3. rujna.

  Svojim zadnjim albumom “Vertigo“, Elemental i dalje predstavlja fuziju hip-hopa, rocka, funka, te niza drugih žanrova koja ih je vinula među najkvalitetnije domaće bendove.

  DeLyricum je crossover (hiphop/raggea/ska/punk/rock/metal) bend osnovan u rujnu 2003. godine. Standardnoj rock postavi pridružen je i hip-hoper, a tu je i potpuna brass sekcija (dvije trube i saksofon). Prvi album “Autsajder” objavili su 2008. godine, a krajem ovog ljeta izaći će prvi singl s novog EP-a kojeg promoviraju na RockLiveu.

  Muziku podržava

  Kein Engel – Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. s idejom vjerne live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammstein. Bend se sastoji od 6 muzičara sa dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i nastupačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammsten zvuka, elektroniku i live produkciju brine se hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex.

  Cijena festivalskih ulaznica iznosi 150 kuna i možete ih pronaći na sljedećim lokacijama: Šareni Dućan, MMC Kugla, Caffe bar Cinober, Sonitus Music Shop (Koprivnica), Art Rock caffe (Križevci), Caffe bar Boom (Virovitica), Oka bar (Bjelovar), Caffe bar Aquamarin (Varaždin) i Caffe bar Arcus (Čakovec) glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shop (Zagreb).

  Muziku podržava