20. rođendan Elemental slavi na duplom koncertu u Tvornici

  519

  Elemental ove godine slavi 20 godina postojanja, a povodom toga za fanove pripremaju slavlje, 14. i 15. prosinca u Tvornici Kulture.

  Ovaj dvodnevni spektakl pod nazivom “XOXO” zamislili su u netipičnoj izvedbi. Na prvi dan, pod imenom “Naš koncert“, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom.

  Muziku podržava

  Elemental se do danas između ostalog može pohvaliti sa sedam izdanih albuma, više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, ali i samostalnim koncertom u rasprodanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova te nastupom pred 40.000 ljudi u Beogradu.

  Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 14. lipnja, a u ponudi će se naći jednodnevne i dvodnevne ulaznice. Cijena jednodnevnih iznosi 60 kn do 26. kolovoza, 70 kn do 13. prosinca te 90 kn na sam dan pojedinog nastupa. U prvom, ljetnom early bird rangu cijene moći će se kupiti i dvodnevna ulaznica po 95 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  100 Shares
  Muziku podržava