Grupa Editors s najvećim hitovima na solo koncertu u Domu sportova

  2209

  Grupa Editors vraća se u Zagreb! Kako otkriva LAA, nastupit će 8. veljače iduće godine u Maloj dvorani Doma sportova kada će dovesti svoju turneju najvećih hitova koju prati izdanje “Black Gold” gdje će se uz 15 najpoznatijih singlova naći i tri potpuno nove pjesme.

   

  View this post on Instagram

   

  15 god benda / greatest hits tour / mala dvorana d sportova #editors #theblackgold #domsportova #zagreb #bestof #tour #concert

  A post shared by LAA (@el_ej_ej) on

  Nakon nekoliko rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa kod nas (među posljednjima je onaj u Tvornici i na Pozitivcu), ovo će ujedno biti njihov najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Grupa koja se tijekom 15 godina impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske spada u red rijetkih izvođača koji se kod nas iz koncerta u koncert sele u sve veće prostore.

  Muziku podržava

  Album “Black Gold” prva je retrospektiva dosadašnjih uspjeha Editorsa, ali i pogled u budućnost jednog od najvažniih otočkih bendova posljednjih desetljeća. Izdanje, koje 25. listopada objavljuje PIAS, uključuje 13 pjesama sa 6 studijskih albuma, kao i tri potpuno nove skladbe – “Upside Down”, ljetnu festivalsku himnu “Frankenstein” i naslovnu “Black Gold”.

  Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak 9. rujna po early bird cijeni od svega 170 kn. Ta cijena ostati će aktualna do 20. listopada, kada se penje na 190 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 220 kn. Moći će se kupiti u sustavu Eventim i na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava