Easy Star All-Stars – Floydi na dubu ponovo u Zagrebu

  4380

  Easy Star All-Stars

  120Kn - 140Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 17.2.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Aquarius klub – A2 Zagreb , Aleja Matije Ljubeka bb

  Dubber Side of the Moon” naziv je novog diskografskog izdanja zbog kojeg su Easy Star All-Stars opet na turneji u sklopu koje nakon pet godina ponovno stižu u Zagreb.

  Novi album, koji je kompilacija remixeva njihovog hvaljenog albuma “Dub Side of The Moon“, inspiriran je propulzivnom dub step scenom i dub vizionarima kao što su Adrian Sherwood i Mad Professor. Inače dotični, proslavljeni, album prodan je u više od 300.000 primjeraka i može se pohvaliti činjenicom da od 2003. godine, kada je izdan, i dalje ustraje na Billboardovoj reggae ljestvici.

  Nakon zagrebačkog koncerta Easy Star All-Stars izdali su album “Radiodread” (obrade Radioheada), koji je čak dvije godine boravio na Billboardovoj ljestvici, i “Easy Star’s Lonely Hearts Dub Band” čime su postali jedni od najistaknutijih svjetskih reggae predstavnika zadnjeg desetljeća.

  Muziku podržava

  Koncert je zakazan za 17. veljače na istom mjestu gdje su i debitirali pred hrvatskom publikom, Aquarius klubu.

  Ulaznice kreću u prodaju već krajem prosinca po promotivnoj cijeni od 100 kuna a takva će cijena biti sve do 15. siječnja. Nakon tog datuma pretprodajna cijena iznosit će 120 kuna a na dan koncerta 140 kuna.

  Pretprodajna mjesta u Zagrebu:
  Glazbena knjižara Rockmark (Berislavićeva 13)
  Aquarius Music Shop (Varšavska 11, Maksimirska 16)
  Kingston (Radićeva 3)

  Muziku podržava
  Stisni