dRUMELODY kao predgrupa GusGus u Tvornici

  225

  GusGus + dRUMELODY

  149Kn – 179Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 6.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  GusGus miljenici su svake publike koja voli ples i elektroničku glazbu s umjetničkim štihom, kao i uzbudljive live nastupe, u zagrebačku Tvornicu kulture stižu 6. prosinca. Na koncertu će premijerno izvesti pjesme s najavljenog novog izdanja “Lies Are More Flexible”, ali i svoje najpoznatije hitove.

  Za predgrupu islandske elektroničke senzacije GusGus odabran je dRUMELODY – projekt u kojem glavu glavnu riječ vodi bubanj, što akustični što elektronički, a iza kojeg stoji multitalentirani sarajevski glazbenik Berin Tuzlić. dRUMELODY je tijekom sedam godina postojanja nastupao u klubovima u Amsterdamu, Barceloni, Dubaiju, Berlinu, Beogradu i Talinnu, dok iza sebe ima sedam albuma i jedan “Live electro session”. Kombiniranom tehnikom akustičnih i elektronskih ritmova, loopova i različitih muzičkih instrumenata s vizualizacijama pjesama zaokružuje se cjelokupni live doživljaj, a glavni posrednik između čovjeka i svega ostalog su bubnjarske palice. Sedmi album “Aero” objavljen je u siječnju  2017.

  Ulaznice za nadolazeći koncert u Zagrebu moguće je kupiti po pretprodajnoj cijeni od 179 kn u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava