Drugi Colapis Rock Fest u Kamanju

  3230

  Colapis Rock Fest 2011: Udriground, Transmitter, Atheist Rap, TBF

  70Kn – 180Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 24.6.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Kamanje Kamanje

  Drugo po redu Colapis Rock Festa održat će se od 24. do 26. lipnja u Kamanju.

  Prvog dana festivala, u petak 24. lipnja, nastupit će Udriground (funk–rock–hip-hop bend iz Duge Rese), electro-hiphop bend iz Hannovera Transmitter, novosadski punk-rockeri Atheist Rap i splitski TBF kao zvijezde večeri.

  U subotu, 25. lipnja, nastupit će Green Fog Feet, punk-rock bend iz Münchena, zatim Popa Šapka, bend koji kombinira ska, punk, gipsy i reggae glazbu, Električni orgazam, Letu štuke i kao glavni bend večeri španjolsko-talijanska punk-rock atrakcija No Relax.

  Muziku podržava

  Posljednjeg dana, u nedjelju 26. lipnja, nastupit će Sell Out (ska-punk bend iz Kočevja), alter–hc–metal bend iz Budimpešte Subscribe, Elvis Jackson, a zvijezde večeri bit će zagrebački Elemental.

  Petak, 24.06.
  Udriground
  Transmitter
  Atheist Rap
  TBF

  Subota, 25.06.
  Green Fog Feet
  Popa Šapka
  Električni Orgazam
  Letu Štuke
  No Relax

  Nedjelja, 26.06.
  Sell Out
  Subscribe
  Elvis Jackson
  Elemental

  Festival će se održavati u prirodi uz rijeku Kupu, a kampiranje je uključeno u festivalsku ulaznicu. Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga do sportskih natjecanja.

  Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu i 180 kn za sva tri dana i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu
  – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica) i Petrola.

  Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji na samoj granici sa Slovenijom od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno 50 min vožnje od Zagreba.

  Više o festivalu na Colapisrockfest.hr.

  Muziku podržava