Dr. John premijerno u Hrvatskoj

  4029

  Dr. John and the Lower 911

  290Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 2.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Legendarni blues glazbenik i glasnogovornik New Orleansa – Dr. John nastupit će u subotu 2. srpnja u zagrebačkom Boogaloo Clubu.

  Novom ‘stanovniku’ clevelandske Rock and roll kuće slavnih ovo će biti premijerni nastup pred hrvatskom publikom, koji će održati u sklopu svoje mini europske turneje.

  Malcolm John “Mac” Rebennack Jr., kako mu je pravo ime, američki je pjevač i tekstopisac, pijanist i gitarist, a njegova glazba kombinacija je blues, pop, jazz, Zydeco, boogie woogie i rock and roll žanrova.

  Muziku podržava

  Glazbeno je aktivan od ’50-ih godina, snimio je preko 20 albuma, peterostruki je dobitnik nagrade Grammy, a s pjesmom “Down in New Orleans” iz Disneyevog filma “The Princess and the Frog” je nominiran i za Oscara.

  Ulaznice za koncert uskoro kreću u prodaju. u pretprodaji iznose 290 kuna i 500 kuna za Vip sektor (limitirani broj), a možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (u Zagrebu
  – knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica). Na dan koncerta cijena ulaznica bit će 320 kuna.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 250 kuna.

  Muziku podržava