Đole otvara umaški ATP turnir

  2101

  Đorđe Balašević

  100Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 23.7.2005. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Stadion Stella Maris Umag , Savudrijska cesta bb

  Subota navečer uvod je u ATP tjedan u Umagu. Turnir koji se već 16. godinu zaredom održava u Umagu i predstavlja našu zemlju u teniskom svijetu, uz tenis nudi i mnoga popratna događanja. Službeni party otvorenja je u petak, ali centralni događaj je koncert Đorđe Balaševića u subotu nakon ždrijeba turnira.

  Uz umaški teniski stadion osim tenisa vezane su i koncertne priče. Veliki turnir se trudi kvalitetnim programom popratiti ovo događanje kad je Umag centar turizma u Hrvatskoj, kad i domaći i strani gosti dolaze u Umag zbog tenisa i kada im treba pružiti i dodatnu zabavu. Sjećam se tako da sam jedne godine na umaškom stadionu doživio Vlatka Stefanovskog uživo po prvi put u životu, na koncertu na kojem je gostovao Gibonniju. Koncertna atmosfera na umaškom stadionu je vrlo pozitivna, mali teniski stadion sasvim odgovara koncertima, a odličan je potez organizatora što koncertna događanja podržava i održava.

  Tako je ove godine došao red i na jednu od najvećih zvijezda danas poteklih iz bivše države. Đole na svojim koncertima okuplja svaki put iznova tisuće ljudi i koncerte odrađuje satima zajedno s publikom koja je uz njega svaki trenutak. Vjerujemo da će tako biti i u Umagu, da će se tražiti karta više i da će Đole i tamo napraviti odličan štimung na kakav je navikla njegova publika. Koncert počinje u 21:30, ne znamo ima li ograničenja u turističkoj sezoni, ipak je stadion na rubu grada pa bi sve skupa moglo potrajati do dugo u noć. Ulaznice možete osigurati Internet kupovinom kod našeg e-shop partnera Eventima.

  Muziku podržava
  Stisni