Disciplin A Kitschme ponovno u Tvornici

  511

  Jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima, Disciplin A Kitschme, vraća se u zagrebačku Tvornicu kulture 16. ožujka ove godine. Kako sami ističu, bend neumorno nastavlja svoju misiju čišćenja i oplemenjivanja prostora, koji se čini ponovo jako zagađenim.

  Ušavši u 37. godinu svog postojanja, bend i njegov lider, basist i pjevač Koja, kao da nemaju namjeru stati, jer su trenutno u fazi oblikovanja sljedećeg albuma.

  Muziku podržava

  Nastali 1981., nakon raspada Šarlo Akrobate, najradikalnijeg sastava jugoslavenske novovalne scene, Disciplin A Kitschme je svojim neuobičajenim i bučnim hitovima uvijek predstavljala trn u oku muzičkom establišmentu tadašnje i sadašnje regionalne scene. “Ako ti je glasno”, “Neukusu treba reći NE!”, “Samo Disciplina”, “Zaboravili rokenrol !?!”, “Ah, kakva sreća” i “Betmen, Mandrak, Fantom” su samo neki od hitova benda koji je osigurao legendarni status u priručnicima popularne kulture.

  Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta cijena iznositi 90 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava