Dimitri from Paris po prvi put u Hrvatskoj

  1880

  Pod okriljem San Pellegrino Beach Festivala u Umagu ovog ljeta će po prvi put u Hrvatskoj nastupiti ambasador house glazbe, producent i Playboy DJ – Dimitri from Paris.

  Suprotno odrednici koju nosi u naslovu svog imena Dimitri je rođen u Turskoj od roditelja Grka, no odrastao je u Parizu, gdje je režući i vežući disko zvukove svega što mu se činilo zanimljivim odlučio postati DJ.

  Osim Dimitrija, na spomenutom umaškom’open-air’ festivalu, koji će se održati 19. i 20. kolovoza nastupit će i house DJ, producent i remikser Jamie Lewis.

  Muziku podržava

  Također su najavljeni live nastupi bendova i izvođača, poput britanskog soul & funk dueta Smoove + Turrell, grčkog house i breakbeat benda TimeWarp inc. te 12-ero člani bend Dogo Argentino iz Osijeka.

  Uz njih, za DJ pultom će se naći i Bad Monkeys, Joey Chicago, DJ Umbo, DJ Pips, Funky Destination, te glazbeni virtuoz i saksofonist, “the soulman” Jakša Jordes.

  Ograničeni broj ulaznica dostupan je u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 130 Kn (jednodnevna) i 230 Kn (dvodnevna ulaznica) na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

  Detaljne informacije možete pronaći na Facebook stranici festivala.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr dvodnevne, festivalske, ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 150 kuna.

  Muziku podržava