Otkriven čitav program ovogodišnjeg Demofesta

  361

  Demofest 11

  Datum i vrijeme: Četvrtak, 19.7.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Kastel Banja Luka

  Demofest 11

  Datum i vrijeme: Petak, 20.7.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Kastel Banja Luka

  Demofest 11

  Datum i vrijeme: Nedjelja, 22.7.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Kastel Banja Luka

  Banjalučki Demofest zaokružio je čitav program za 11. izdanje festivala koje će se održati od 19. do 21. srpnja na prostoru tvrđave Kastel.

  Prve večeri Demofesta, 19. srpnja, nastupit će Magnifico & The Serbian Army Orchestra, Dječaci i Wolfram, dok će druge večeri, 20. srpnja, nastupiti Darko Rundek & Ekipa, Marko Louis i Tyger Lamb.

  Muziku podržava

  Od posljednjih potvrda otkriveno je i da će dr. Nele Karajlić, grupa Goblini te grupa Slonz kao prošlogodišnji pobjednici Demofesta, nastupiti 21. srpnja, odnosno posljednje festivalske večeri.

  Ove godine na Demofestu nema stranih imena, već su u igri isključivo regionalni glazbenici, dok direktorica festivala ovakav potez pojašnjava s činjenicom da je prošle godine nastupe demo bendova popratilo preko 5.000 ljudi.

  Kao i inače, najbolji demo bend bit će nagrađen profesionalnim snimanjem i produkcijom albuma u iznosu od 3.500 eura, drugoplasirani će osvojiti opremu u vrijednosti 2.000 eura, dok će trećeplasirani za opremu dobiti 1.000 eura. I ove godine Demofest uručuje nagradu “Plavi bas”, koji će dobiti najbolji basist Demofesta.

  Ovogodišnji žiri Demofesta činit će Mirela Priselac Remi (Elemental), Darko Rundek, Zdenko Franjić (izdavačka kuća “Slušaj najglasnije”), Igor Lazić Niggor (ex-Monteniggers), Nikola Pejaković Kolja i Brankica Janković, direktorica Demofesta.

  Ulaz na sve večeri Demofesta bit će besplatan do 21.00 h, a nakon toga će cijena ulaznice iznositi 5 km. Uskoro će biti poznati i detalji dnevnog programa festivala, a ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici Demofesta.

  Muziku podržava