Defected Croatia festival: Sve što trebaš znati prije odlaska u Tisno

  1351

  Defected Festival 2018: Basement Jaxx, Claptone, Danny Howard, Sam Divine B2B

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 9.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Defected Festival 2018: Camelphat, Franky Rizardo, Monki, Dario D’attis

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 10.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Defected Festival 2018: Amine Edge & Dance, Low Steppa, Simon Dunmore B2B, Luke Solomon

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 11.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Defected Festival 2018: Masters At Work, Spen & Karizma, Lorenz Rhode (live), Sophie Lloyd

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 12.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Defected Festival 2018: Dennis Ferrer, Honey Dijon, Josh Butler, Andre Hommen

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 13.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Defected Festival 2018: Roger Sanchez, Riva Starr, Dennis Cruz, Sandy Rivera

  100Kn – 500Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 14.8.2018. @ 11:30
  Mjesto održavanja: The Garden Tisno Tisno

  Festival hedonizma i elektronske glazbe ponovno se vraća na obalu Tisnog. Ovaj šestodnevni festival smjestit će se u Garden resortu u razdoblju između 9. i 14. kolovoza.

  House, disco i underground elektronika

  Program je raspoređen na četiri dnevne pozornice te na brodske partije koji će se održavati dva puta dnevno, a nakon cjelodnevnog programa slijede jednako veliki afterpartiji. Za sklad duše i tijela zadužen je Mindfulness program koji uključuje meditaciju, yogu ali i neuobičajene tjelesne aktivnosti poput power baleta. Line-up je nakrcan poznatim imenima, a i onima koje tek trebate otkriti. U svojem drugom izdanju u Hrvatskoj, Defected vam donosi sada već dobro poznatu kombinaciju housea, disca i underground elektronike koja će ispuniti Tisno u šest sadržajnih dana. Pa, krenimo ispočetka.

  defected

  Festival predvode svjetski poznata imena

  Muziku podržava

  Imena poput Dennisa Ferrera, Honey Dijona, DJ Boringa, CamelPhata, Soul Clapa, Riva Starra, Dana Shakea, DJ Gregorya i Black Motiona raspoređeni su u šest dana festivala.

  Otvorenjem festivala u velikom stilu, prvog dana nas očekuju Basement Jaxx, Claptone, Danny Howard, Sam Divine, B2B i Simon Dunmore na glavnoj pozornici. Idućih ćete dana moći uživati u nastupima CamelPhata, Amine Edge & DANCEa, a tu su i Masters At Work, Dennis Ferrer i Roger Sanchez da vam priušte nezaboravno iskustvo.

  S druge strane mora, na Beach Stageu, uživat ćete u nastupima Derricka Cartera, Soul Clapa, Todda Terryja i mnogih drugih. Ponovit će se i prošlogodišnji Garage sessioni i Black Motion takeover koji su prošle godine polučili velikim uspjehom.

  Partiji na brodovima i ostalim lokacijama

  Svakoga dana posjetitelji će moći uživati u čak dva boat partyja smještena na poznatom Argonauthu. Nastupit će CamelPhat presents BLOW!, In The Haus with Melé, DJ Haus and DJ Boring, 4 To The Floor,Classic Music Company, Roger Sanchez’s Undr The Watr i brojni drugi. Partijat će se i na Pontoonu, a u otvorenom prostoru kluba Barbarella puštat će se teški dance uz Franky Rizarda, Low Steppa, Spen & Karizma, Human Movementa i dvadesetak drugih izvođača. Nakon Barbarelle partijanje se nastavlja na plaži uz Sunset Sessions.

  Odmor za dušu i tijelo u pauzama

  U pauzama od partijanja pridružite se Mindfulnessu, programu usmjerenom na mir i ravnotežu tijela. Raspored uključuje meditaciju, yogu, power balet i vježbe mirovanja i tišine.

  Informacije o ulaznicama i ostale zanimljivosti potražite na službenoj stranici.  Povoljnije festivalske ulaznice za regiju možeš kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), a u našem FanClubu ubodi posebnu, limitiranu ponudu za 160 kuna (redovna cijena je 200 kuna).

  Muziku podržava