Death Destruction, bend bivših članova Evergreya, supportira HammerFall u Zagrebu

  1629

  Hammerfall + Amaranthe + Vicious Rumors + Death Destruction

  170Kn – 190Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 2.12.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Švedska skupina Death Destruction, nastupit će s Vicious Rumors, Amaranthe i HammerFall na zagrebačkom koncertu koji će se održati 2. prosinca u Boogaloou.

  Death Destruction kombinira heavy-power, death metal i metal core, a osnovali su ga 2004. godine, još za boravka u Evergreyu, gitarist Henrik Danhage i bubnjar Jonas Ekdahl, i to kao side-projekt, a iste su godine snimili demo materijal.

  Nakon odlaska iz Evergreya u potpunosti su se posvetili ovom bendu, te uz pomoć basista HammerFalla Fredrika Larssona, također bivšeg člana Evergreya, te pjevača Jimmia Strimella (ex-Cipher System, ex-Nightrage) ove godine najprije snimili live EP “Fuck Yeah”, a neposredno nakon njega i debitantski album “Death Destruction”.

  Muziku podržava

  Ulaznice za koncert po cijeni od 170 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na
  Muzika.hr – kupovina ulaznica), te u Boogaloou, Dirty Old Shopu, Punktu 13, Octopusu, Dancing Bearu, Maldororu, Kovač u Zagrebu.

  Ulaznice se mogu rezervirati i na rezervacije@twilight-mag.net, a u e-mailu je potrebno napisati ime i prezime, te broj ulaznica, s time da se na jedno ime mogu rezervirati najviše dvije.

  Na dan koncerta na blagajni kluba cijena će im biti 190 kuna.

  Muziku podržava