Conner Youngblood prije Milky Chance u Tvornici

  181

  Milky Chance + Conner Youngblood

  129Kn – 149Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 27.2.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Nakon višegodišnje turneje diljem svijeta te nastupa na poznatim festivalima poput Coachelle, Lollapalooze, Reading, Leeds i Exit festivala, popularni dvojac Milky Chance 27. veljače stiže u zagrebačku Tvornicu kulture. Support na koncertu će im biti Conner Youngblood.

  Glazba je oduvijek bila veliki dio Connerovog života, ali sve do velikog uspjeha preko platforme HypeMachine, nije se htio ozbiljno baciti u te vode. Njegova glazba posebna je po mnogočemu, a u stilu kombinira brojne utjecaje, od bluegrassa do hip-hopa. Rezultat svega je specifičan žanr koji i dalje namjerava njegovati. EP “The Generation of Lift” objavio je na jesen 2015. godine te je pokupio odlične kritike. Glazbenik je na turneji po Europi, a po povratku u SAD planira završiti i objaviti prvo studijsko izdanje. Zagrebačka publika premijerno će ga moći poslušati uživo upravo u Tvornici kulture prije nastupa Milky Chancea.

  Muziku podržava

  Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti u sustavu Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) po cijeni od 149 kuna.

  Muziku podržava