Clutch s albumom “Psychic Warfare” nastupaju u Močvari

  1647

  Clutch + Cojones + She Loves Pablo

  100Kn – 140Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 21.8.2016. @ 20:30
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Clutch, underground rockeri Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima, i to 21. kolovoza u zagrebačkom klubu Močvara.

  Osnovani 1991. do danas su objavili 11 studijskih albuma i u procesu postali vjerojatno najpoznatije ime žanra koji se danas naziva groove rock, kao jedan od podžanrova stoner rock pokreta. Ozbiljniji proboj bend je doživio petim izdanjem, “Pure Rock Fury”, objavljenim 2001. godine, a globalnu afirmaciju doživjeli su albumima “Blast Tyrant”, “Robot Hive/Exodus” i “From Beale Street To Oblivion”.Na turneje su išli s imenima kao što su Motorhead i Mastodon, a u Zagreb dolaze promovirati aktualno izdanje “Psychic Warfare“, objavljeno u listopadu prošle godine.

  Ulaznice su u prodaji od 17. veljače po early bird cijeni od 100 kn. Ta cijena traje do 11. travnja kada se penje na 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn.

  Ulaznice potražite u sustavu Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica), u Dirty Old Shopu, Aquarius CD Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark.

  Muziku podržava