Cloud Nothings s novim albumom stižu u Tvornicu

  297

  Američka rock četvorka Cloud Nothings potvrdila je nastup u Tvornici kulture, 13. veljače iduće godine.

  Bend je nastao kao prošireni solo projekt Dylana Baldija koji je rani indie rock s gotovo pop toplinom zamijenio težim alter rock zvukom po uzoru na bendove poput Drive Like Jehu ili The Wipers.

  Muziku podržava

  Nakon debija “Turning On” iz 2010., pravi proboj doživjeli su izdanjem “Attack On Memory” iz 2012. Od artista koji je krenuo s lo-fi snimkama u svom podrumu, Baldi je na ovom izdanju kreativno eksplodirao pokazavši što sve može kad dođe u pravi studio i kad na ispravan način uhvatio sirovu energiju benda. Čak i kad se na tren vrati u prošlost i pokaže svoju sklonost pop glazbi, kao što je učinio na “Life Without Sound” iz 2017. Dylan Baldi pokazuje koliko je razvio skladateljske vještine.

  Sve što su dosad postigli “zamotali” su u zvuk novog albuma nazvanog “Last Building Burning” koji će biti objavljen 19. listopada i kojeg će predstaviti upravo u Tvornici.

  Pretprodaja ulaznica počinje 21. rujna. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, a na dan koncerta iznose 110 kn te se mogu kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava