Chelsea Wolfe premijerno nastupa u Rijeci

  919

  Američka kantautorica Chelsea Wolfe ovoga će ljeta održati drugi hrvatski nastup (nakon SuperUho festivala 2014.), 1. kolovoza u Rijeci, na Trsatskoj gradini.

  U sklopu europske turneje i riječkog nastupa promovirat će šesti album “Hiss Spun” koji joj je učvrstio status jedne od najupečatljivijih underground glazbenica današnjice.

  Muziku podržava

  Ovo će ujedno biti i njezin prvi samostalni nastup u ovom cijelu Europe, a u Rijeku dolazi u sklopu glazbenog programa Ciklus Furioza iza kojega stoji programski pravac Kuhinja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

  Kroz spomenuti program ovoga ljeta Rijeka dovodi sjajne ženske sastave te najavljuje gorespomenuti novi glazbeni program – Ciklus Furioza kroz koji će posjetiteljima ponuditi paletu post-punk, goth, indie rock i techno izvođača. Njihova je poveznica ta da je riječ o glazbi koju stvaraju žene – glazbenice koje pomiču granice, izazivaju žanrove te grade nove, uzbudljive glazbene svjetove.

  Prodaja early bird ulaznica kreće od utorka, 3. travnja od 12 sati i to po cijeni od 105 kn, a ponuda traje sve do 6. svibnja. Od 7. svibnja cijena ulaznica penje se na 125 kn, dok je na dan koncerta cijena 155 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), u riječkom Dallas Music Shopu i u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

  92 Shares
  Muziku podržava