Brucošijada FER-a predstavila Drugi stage

  3323

  Brucošijada FER-a: ST!llness, Neno Belan & Fiumens, Marčelo…

  65Kn - 85Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 5.11.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: FER Zagreb , Unska 3

  Na Drugoj pozornici Brucošijade FER-a koja će se održati 5. studenog, očekuje vas sve s alternativnim prizvukom: od ruske narodne glazbe, preko stoner i psihodeličnog rocka do live elektronske glazbe.

  Tu su She Loves Pablo, mladi zagrebački sastav pod utjecajem Palm Desert scene. Njihov repertoar uključuje momente stonera, psihodelije i bluesa koje uvijek prati snažan groove na bubnjevima. Izdanje “Mother Of All” možete skinuti besplatno s njihove stranice.

  Cherkezi United svoju glazbu opisuju kao punk-rock-kazačok. Ruska narodna glazba i dječje pjesme osvježene energijom punka apsolutna su formula za skakanje.

  Muziku podržava

  Za Seven That Spells mnogi će reći da su prošlost, sadašnjost i budućnost domaćeg psihodeličnog rocka, a njihova glazba je istovremeno agresivna i spiritualna. Želite li čuti kako zvuče uživo, provjerite njihovu stranicu.

  Kraljica eksperimentalnog hip-hopa Diyala dolazi iz Varaždina. Na hip hop, drum’n’bass, trip hop i breakbeat podloge koje uživo svira njen Upgraded sastav padaju Diyaline rime uz autentični flow. Njezin posljednji album možete besplatno preuzeti na ovoj adresi.

  ABOP (After je bolji od partya) jedan je od najkreativnijih sastava nastalih na zagrebačkoj sceni u posljednjih nekoliko godina. Radi se o elektronskoj plesnoj glazbi koju izvode izvrsni glazbenici članovi Elementala, Lollobrigide, Sinesteta i drugih…

  Muziku podržava
  Stisni