Vesna Pisarović s najvećim hitovima stiže na Brucošijadu FER-a

  3668

  Brucošijada FER-a objavila je nove izvođače koje ćemo imati priliku gledati 10. studenog na
  37. izdanju najvećeg studentskog festivala.

  Prvoj rundi imena, na kojoj se nalaze Krešo Bengalka, Šajeta, NLV, Six Pack, Sloanwall i Phillipe, pridružuje se šest novih izvođača: Vesna Pisarović, Belfast Food, Smoke Mardeljano, Ogenj, Felver i Sfumato.

  Vesna Pisarović je pop zvijezda s kraja devedesetih, a na Brucošijadu FER-a dolazi posjetiti sve prisutne na svoje najveće hitove. Iako je napravila potpuni karijerni zaokret prema jazzu, kultni status je stekla hitovima poput “Jutro donosi kraj” i “Dolje na koljena” koji mnoge i danas raduju.

  Muziku podržava

  Belfast food je bend iz Rijeke poznat po obradama irskih folk pjesama, ali i popularnim autorskim stvarima poput “Mate i Matilda”. Dobar provod u znaku starih Kelta je zagarantiran.

  Smoke Mardeljano je beogradski reper i unikatna pojava regionalne rap scene. Njegov rap je tvrd i beskompromisan, pristup pjesmama izravan, a inspiraciju nalazi u životu beogradskih ulica. Uz Krešu i njega očekujemo dosta kvalitetan rap.

  Ogenj je peteročlani bend iz Koprivnice. Svoju glazbenu priču započeli su kao akustični trio. S vremenom se kolektiv proširio, a s njim i glazba koju sviraju. Dosadašnja akustika se raspojasala i postala energičan i čvrst miks rocka, punka i folka odsviranog na klasičnim rock instrumentima, podebljanim brzom tamburicom i violinom.

  Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ. Cijenjen je zbog dugogodišnje prisutnosti na sceni i glazbenog znanja koje je servirao klupskoj i
  festivalskoj publici diljem svijeta u obliku najboljih suvremenih i evergreen zvukova.

  Sfumato je zagrebački bend koji djeluje unutar popularnog kolektiva JeboTon. Iza sebe imaju puno svirki u raznim zagrebačkim klubovima poput KSET-a, Vinyla, Vintage Industrial Bara i Medike, a nedavno su nastupili na Zagreb Beer Festu te Brijačnici.

  Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti od utorka, 10. listopada, u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu, te od 22. listopada u SC-u. Na dan Brucošijade FER-a ulaznice će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 10. studenog.

  303 Shares
  Muziku podržava