Na Brucošijadu FER-a stižu Pero Defformero, Petar Dundov i Antenat

  1124

  Nakon posljednje runde izvođača za Brucošijadu FER-a, u kojoj je apsolutnu dominaciju odnijela kraljevna lakih pop nota devedesetih, Vesna Pisarović, stiže nam i posljednji val izvođača koji će nastupiti na ovoj vele-brucki 11. studenog na FER-u.

  Nastavno na Vesnu, posljednja runda izvođača donosi pravo žanrovsko šarenilo – bit će baladičnog rocka, reggaea, techna, a bome i šlagera. Očekuju vas J.R. August, Pero Defformero, Sergio Lounge, Petar Dundov i Antenat.

  J.R. August je mladi zabočki umjetnik koji se s tri objavljena EP-a pozicionirao vrlo visoko na umjetničkoj ljestvici hrvatske scene. Kritika ga hvali, a publika u najmanju ruku obožava.

  Muziku podržava

  Pero Defformero su preteče svih Brkova i sličnih bendova, oduševljavaju kombinacijom heavy metala i turbofolka već dugih 25 godina. Očekujemo bogovski performans.

  Sergio Lounge će plesnim kombinacijama zadržati vašu pozornost na podiju. U spoju moderne i retro pop kulture stvara glazbu koja je istovremeno zabavna i emotivna. Spremite se na đuskanje uz disko šlageraj.

  Petar Dundov je DJ i live performer koji je odavno prerastao regionalne okvire te nastupa u u brojnim svjetskim klubovima. Kritika hvali njegovu techno evoluciju, a na Brucki će biti zadužen za after sate.

  Antenat spada u najistaknutije predstavnike reggae zvuka i njegovih derivacija u regiji. Kao posljednji headliner Brucošijade zaokružuje ovogodišnji line-up. Noge će neumorno igrati u plemenskom ritmu pod Antenatovom reggae-dub-ska-punk palicom.

  Ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti od 22. listopada u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu te u SC-u. Ukoliko ih ostane, karte će se moći kupiti i na dan Brucošijade po cijeni od 80 kuna.

  Ako po kartu odete do KSET-a, za 120 kuna možete kupiti #brucifer paket u kojem dobijete kartu, majicu, Volim ljuto umak i KSET ceker. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa do 9. studenog.

  Više informacija nađite na Facebook stranici.

  404 Shares
  Muziku podržava