Brit Floyd ponovno u Zagrebu: ovog puta u Tvornici Kulture

  2336

  Brit Floyd

  220kn
  Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 11.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Brit Floyd, najveći svjetski Pink Floyd tribute band, ponovno dolazi u Zagreb. Osim što se vraćaju s najvećom produkcijom do sada, ovogodišnji nastup biti će poseban i po obilježavanju četrdesete godišnjice “The Walla”.

  “The Wall” je jedanaesti album Pink Floyda, izdan 30. studenog 1979. godine. Konceptualni je to album i rock opera, u čijem je centru Pink, rock zvijezda koja se s vremenom izolira od društva. Tri godine kasnije snimljena je i filmska adaptacija “Pink Floyd – The Wall”, u kojoj Pinka glumi Bob Geldof. Više o kultnom albumu doznaj putem linka.

  Muziku podržava

  Osim stvari s “The Walla”, hrvatska će publika 11. studenog u Tvornici moći poslušati i hitove s drugih klasika Pink Floyda, kao što su “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall”, “The Division Bell” i “Dark Side of the Moon”, jedan od najprodavanijih albuma u povijesti glazbe.

  Uz to što će Brit Floyd prirediti besprijekorne izvedbe hitova Pink Floyda, posjetitelje će oduševiti i s light showom, popratnim efektima i velikim okruglim ekranom, kakvog je Pink Floyd imao na posljednjoj turneji “Division Bell” 1994. godine. Na kakvoj su razini, govori činjenica da produkcija vrijedi milijun dolara.

  Za one koji ne znaju, Brit Floyd je tribute bend iz Liverpoola koji djeluje od 2011. godine. U bendu je sveukupno devetnaest članova, a nastao je na inicijativu pjevača i gitarista Damiana Darlingtona.

  Broj ulaznica je ograničen, a možete ih kupiti putem linka.

  Muziku podržava