Bryan Ferry dolazi na šibensku Tvrđavu

  2843

  Bryan Ferry

  430Kn – 490Kn
  Rasprodano
  Datum i vrijeme: Srijeda, 5.9.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava sv. Mihovila Šibenik

  Šibensku će publiku na jedinstvenoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila u srijedu, 5. rujna šarmirati osnivač legendarnog benda Roxy Music. Jedan od začetnika glam rocka, pop ikona sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća – Bryan Ferry do danas je zadržao svoj zvjezdani status među svim generacijama ljubitelja dobre glazbe.

  Bryan Ferry na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1000 sretnika – zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu. Poklonici koji su razgrabili reizdanje debitantskog albuma Roxy Musica, objavljenog povodom četrdeset i pete obljetnice njegova prvog izdanja, u prosincu 2017., sigurno će uživati u najvećim hitovima ovog umjetnika koje će izvesti u Šibeniku.

  Ulaznice su u prodaji od danas, 12. ožujka, na sljedećim prodajnim mjestima – City Pointu šibenskih tvrđava i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone, te sustavima Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) i Croatia Tickets.

  Muziku podržava

  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kuna, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna.

  419 Shares
  Muziku podržava