Brains – novi headliner RockLive festivala

  1172

  RockLive festival: Cold Snap, Kein Engel, Flamethrower, Šank?!, Romeo and the Snake, EPePe, Angry Cows

  30Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 1.9.2011. @ 17:00
  Mjesto održavanja: Kampus Koprivnica

  Novi headliner RockLive Festivala koji se od 1. do 3. rujna održava u koprivničkom Kampusu, ujedno i novo strano ime u line-upu, dolazi iz Mađarske.

  Riječ je o bendu Brains, a na pozornicu festivala stat će i mladi koprivnički bend EPePe, dok od četvrtka 21. srpnja vrijedi nova cijena festivalske ulaznice.

  Brains su jedan od najaktivnijih i najpopularnijih mađarskih bendova. Iza sebe imaju 6 studijskih albuma, a svojom glazbom u kojoj kombiniraju hip-hop, d’n’b i breakbeat rasplesali su sve veće dvorane u susjednoj nam državi.

  Muziku podržava

  Na RockLiveu nastupaju i punk rockeri EPePe koji će ponovno zasvirati pred domaćom publikom nakon nastupa na Imagine festivalu u Belgiji.

  Nova cijena festivalskih ulaznica je 150 kuna i možete ih pronaći na sljedećim lokacijama: Šareni Dućan, MMC Kugla, Caffe bar Cinober, Sonitus Music Shop (Koprivnica), Art Rock caffe (Križevci), Caffe bar Boom (Virovitica), Oka bar (Bjelovar), Caffe bar Aquamarin (Varaždin) i Caffe bar Arcus (Čakovec) glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shop (Zagreb).

  Muziku podržava