Božo Vrećo vraća se u Lisinski pojačan live bendom

  Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih interpretatora sevdaha novijeg doba, vraća se u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, 22. listopada, na veliki zagrebački koncert nakon gotovo dvije godine izbivanja. Ovoga puta pojačan moćnim live bendom punim vrhunskih glazbenika, Božo će proći kroz svoj sada već prilično bogati diskografski katalog.

  Božo Vrećo lirski je tenor s ogromnim vokalnim rasponom, koji svojim neobičnim glasom i vizualnim identitetom izaziva oluje entuzijazma i inspiracije kod publike, a dokaz tome su rasprodane koncertne i kazališne dvorane, kao i sakralni objekti diljem Europe i svijeta.

  Muziku podržava

  Zagrebački koncert biti će jedna od postaja velike Božine svjetske turneje ove godine, na kojoj je već posjetio Asutraliju i Amsterdam, na redom rasprodanim koncertima.

  Ulaznice za koncert u Lisinskom u prodaju iduću već u ponedjeljak, 8. travnja, kroz sustave Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) i Ulaznice.hr, na svim njihovim prodajnim mjestima, kao i naravno na blagajni Lisinskog i njihovim web stranicama. Cijene ulaznica iznose 130, 160 i 190 kn, ovisno o sektoru sjedenja.

  Muziku podržava