Bolesna braća u Aquariusu promoviraju “Radio fanfara”

  4609

  Zagrebački hip hop dvojac Bolesna braća, 23. travnja u zagrebačkom klubu Aquarius održat će prvi oficijelni promotivni koncert svog posljednjeg albuma “Radio fanfara” pod pokroviteljstvom magazina Klik. Svirka bi trebala startati već u 21 sat pa se svi pozivaju da ovog puta vikend-izlazak isplaniraju s nešto ranijim početkom.

  Nerazdvojni Baby Dooks i Bizzo ovom prigodom, po prvi put, će na koncertu biti pojačani s 10-ro članim bendom u kojem će se naći i članovi grupe Cubismo, Krešo Tomec, Hrvoje Rupčić i Igrec. Podršku na klavijaturama će pružiti i Dus, dok će za bubnjevima biti svestrani Milo Stavros. Potvrđeno je sudjelovanje Nine Badrić i Ivane Husar iz grupe Divas, a navodno se očekuje još po koje internacionalno gost iznenađenje.

  Program ispunjen hitoidnim stvarima s posljednjeg albuma kao što su “Patriša”, “Telefon faki”, “Tresi guzu”, “Bijeli miš” i “Luka i Borna” biti će upotpunjeni pjesmama s prethodnih dvaju albuma. Tijekom večeri ispred kuće Menart dodijelit će im se srebrna ploča za postignutu srebrnu tiražu prethodnog albuma “Lovci na šubare”.

  Muziku podržava

  I to nije sve, iste večeri obilježit će se i sedam godina djelovanja legendarnog Morris studija, u vlasništvu Mire Vidovića, studija u kojem su snimljeni mnogi albumi hrvatskog hop hopa, poput udarnih naslova Tram 11, Bolesne braće i mnogih drugih. U tom su zagrebačkom studiju snimale i američke hip hop legende, kao što su Afu Ra i Masta Ace, a rađeni su i remiksevi za Seana Paula i Fat Joea. Uz sve to, tu su i rezidentni DJ-i – Phat Phillie, Frx, Bizzo i Carlito – koji će se pobrinuti da vaša odjeća ni ovog puta ne ostane suha.

  Ovih dana dečki su u pripremi realizacije svog trećeg singla za koji će se raditi video broja, a čujemo da su započeli i s radom na svom novom albumu!

  Bolesnici nakon koncerta u Aquariusu nastavljaju sa koncertnim obavezama pa će te ih moći pogledati na sljedećim mjestima:

  16.04. – MEDULIN

  17.04. – VARAŽDIN

  01.05. – ZURICH

  07.05. – KRANJ

  09.05. – gosti Cubismu u Zagrebu u K.D. Vatroslav Lisinski gdje će izvesti tri skladbe

  29.05. – ZAGREB (Utrine)

  Muziku podržava