Body Count iz Tvornice prebačen u Boćarski dom

  1945

  Body Count

  150Kn – 190Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 19.6.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boćarski dom Zagreb , Prisavlje 2

  Rasprodane su sve ulaznice za zagrebački koncert grupe Body Count koji se 19. lipnja trebao održati u Tvornici kulture te je nastup prebačen u Boćarski dom na Prisavlju.

  Gotovo 4 mjeseca uoči održavanja Ice T i njegov Body Count rasprodali su Tvornicu kulture, što predstavlja najbrže prodani koncert u povijesti tog kluba. Kako je želja benda bila da u Zagrebu održe klupsku svirku, a kako je interes bio prevelik za kapacitet Tvornice, u dogovoru s menadžmentom grupe odlučeno je da se nastup preseli u Boćarski dom. Iako je prostorom puno veći od Tvornice, Boćarski i ima energiju nešto većeg kluba i savršeno će odgovarati jednom od najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj.

  Muziku podržava

  Body Count su potvrdili i predgrupu za Zagreb. U Boćarskom domu prije njih će nastupiti belgijski Powerstroke koji su u svojih 10 godina karijere svirali s brojnim velikim imenima kao što su Body Count, Pro-Pain, Suicidal Tendencies i Crowbar.

  Sve ulaznice kupljene za Tvornicu kulture vrijede naravno i za Boćarski dom. Novi kontigent ulaznica u prodaji je po cijeni od 170 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti po 190 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  86 Shares
  Muziku podržava