Black Rebel Motorcycle Club stižu u Tvornicu kulture

  1750

  Američka trojka Black Rebel Motorcycle Club potvrdila je nastup u zagrebačkoj Tvornici kulture, 13. lipnja, u sklopu svjetske turneje s kojom promoviraju aktualno izdanje “Wrong Creatures“.

  BRMC su doslovce eksplodirali na globalnoj glazbenoj sceni u posljednjem pravom hypeu rock muzike, početkom 2000-tih. Debi “B.R.M.C.”, gotovo sat vremena dug album objavljen za Virgin izbacio ih je među najjača nova imena, podjednako zahvaljujući moćnim singlovima, od kojih je prednjačio “Spread Your Love”, kao i “kings of cool” imageu koji se dobro slagao s imenom benda. Ime su, naime, preuzeli od motociklističke bande Marona Brandoa iz klasika “Divljak”.

  Muziku podržava

  Bend smo u Zagrebu imali prilike gledati 23. lipnja 2004. u Močvari (nakon što je koncert Lennyja Kravitza u Domu sportova otkazan, a gdje su trebali nastupiti kao predgrupa) te 2015. na INmusicu. Od recentnijih nastupa, gledali smo ih krajem prošle godine u Beču.

  Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 18. prosinca u 10:00 po prvoj cijeni od 150 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 170 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava