Big Daddy Wilson novo ime 2nd Zagreb International Blues Festivala

  1788

  2nd Zagreb International Blues Festival: Charlie Musselwhite…

  150Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 11.6.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: SC Zagreb , Savska cesta 25

  Nakon najavljenog premijernog predstavljanja Charliea Musselwhitea na 2nd Zagreb International Blues Festivalu, organizatori su potvrdili ime novog headlinera – Big Daddy Wilsona.

  Ovaj blueser će na festivalu nastupiti u petak, 10. lipnja, zajedno sa svojim triom, za koji kažu da ‘pruža fenomenalan show za sve sladokusce željne vrhunske blues soul glazbe’.

  Big Daddy Wilson rođen je u malom gradiću Edentonu (North Carolina), gdje je kao dječak radio na plantaži duhana i pamuka. Već sa 16 godina je prekinuo školovanje i priključio se vojsci. Tako je stigao u Njemačku, gdje se oženio i ostao te se posvetio blues glazbi.

  Iza sebe ima sedam albuma, od kojih je posljednji “Love is the Key” objavljen za blues kuću Ruff Records.

  Muziku podržava

  Festival će se održati od 9. do 12. lipnja; dio koncerata održat će se u klubu Hard Place, dok će dva glavna festivalska dana biti na otvorenom i zatvorenom prostoru u Studentskom centru.

  Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 130 Kn do 8. svibnja, nakon toga se ‘penje’ na 150 Kn. Na sam dan festivala cijena će biti 180 Kn.

  Ulaznica nabavite na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (u Zagrebu
  – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica), te u Zagrebu Hard Place, Integral, Free Bird, Dirty Old Shop i Dancing Bear.

  Muziku podržava