Balašević najavio turneju po Arenama

  24018

  Đorđe Balašević & Panonska mornarica

  160Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 28.11.2010. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Gradski vrt Osijek , Trg Ljudevita Gaja bb

  Na press konferenciji održanoj u Areni Zagreb, popularni novosadski kantautor Đorđe Balašević otkrio je detalje vezane za tri velika koncerta koje će s pratećim sastavom Panonska mornarica održati u tri velika hrvatska grada.

  Tako će Osijek, Zagreb i Split, svaki na dva dana, biti domaćini koncerta i projekcije filma “Kao rani mraz” kojeg Balašević promovira ‘alternativnom distribucijom’. Svi koji se sjećaju i koji su propustili njegovo ovoljetno trodnevno gostovanje u Opatiji, ovo će biti prilika za nadoknaditi propušteno te s Đolom i Panonskom mornaricom zaplove kroz more njegovih hitova postavljenih na pozornicu koju će krasiti jedro visoko deset metara.

  Balašević je napomenuo da je snimio nekoliko novih pjesmi, te da će ih izvoditi ako uspiju biti objavljene do koncerata. Ne zazire ni od objave istih na YouTubeu, jer tako će ‘prije stići do publike’. Panonsku mornaricu je okarakterizirao kao ‘nenadmašan zbor’, te je kazao kako će ipak uglavnom izvoditi stare pjesme.

  Svi događaji počinju u 20 sati. Ulaznice će se za sve događaje moći kupiti od 9. studenog u sustavu Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica). Cijena ulaznica za film “Kao rani mraz” bit će univerzalna za sva tri grada, te iznosi 80 kuna.

  Balašević će prvo posjetiti Osijek. 27. studenog u Areni Gradski vrt bit će održana premijera filma, a sutradan na istom mjestu održat će se koncert. Univerzalna cijena koncertnih ulaznica bit će 160 kuna a u prodaju će ih biti pušteno 4.500 ulaznica, dok će za film u prodaji biti 2.000 ulaznica. Osim preko sustava Eventim, ulaznice će se moći kupiti na sljedećim mjestima: Video Cross centar Osijek, TZ grada Osijeka, Glas Slavonije Osijek, Caffe bar Pit line – Osijek, Kavana Capuccino – Osijek, TZ Baranje – Beli Manastir, TZ Donji – Miholjac, Caffe bar Saloon – Đakovo, Hotel Park – Našice, Marabu bar- Vinkovci, rođendaonica Madagaskar – Vukovar.

  Muziku podržava

  Nakon Osijeka na red dolazi Split u čijoj će Spaladium Areni Balašević u petak, 10. prosinca održati koncert, a dan poslije bit će prikazan film. Ulaznice će se moći – osim preko sustava Eventim – kupiti i na blagajni Spaladium Arene a njihove cijene iznose: 160 kuna za gornje tribine, 190 kuna za donje tribine i parter te 230 kuna za fan pit. Za koncert će u prodaju biti pušteno 10.000 ulaznica, a za film 3.000.

  Posljednja stanica Balaševićeve turneje je Zagreb gdje će 18. prosinca u Areni biti održan koncert, a dan poslije na istom mjestu i premijera filma.

  Cijene ulaznica za koncert su 160 kuna za gornje tribine, 190 kuna za donje tribine i parter te 230 kuna za fan pit, te će se nalaziti u sustavu Eventim (glazbena knjižara Rockmark u
  Berislavićevoj 13). Za koncert će biti pušteno u prodaju 15.000 ulaznica, a za film 4.500.

  Knjige Balaševića, uključujući i najnoviju “Kao rani mraz” možete kupiti
  u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb).

  Muziku podržava