Atlantis Festival dovodi Tesla Boy i Overflow

  1838

  Atlantis Festival 2011.

  180Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 19.7.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava Gripe Split , Glagoljaška ulica 18

  Već su poznati prvi izvođači na ovogodišnjem Atlantis Festivalu, a sada se znaju još dva imena koja će između 19. i 23. srpnja nastupiti u Splitu: Tesla Boy i Overflow.

  Ruski Tesla Boy osnovan je 2008. u Moskvi, a čine ga Anton Sevidov (vokal i klavijature), Dima Midborn (bas gitara), Poko Cox (gitara, back vokal, klavijature) i Misha Studnitsyn (bubnjevi). U revivalu elektronske glazbe ’80-ih, Tesla Boy stasaju kao predvodnici nove generacije synth pop velemajstora. Interes svjetske publike priskrbili su 2009. s EP izdanjem “Tesla Boy”. Godinu dana kasnije objavili su prvijenac “Modern Thrills“, te nastupili na Exit festivalu.Domaći indie-punk band Overflow iza sebe ima 5 albuma, dijelili su pozornicu s Beastie Boys, Pixies, Placebo, Queens of the Stone Age i prvi su bend iz Istočne Europe koji je svirao na SXSW Festivalu u Austinu. Nedavno su u Amsterdamu snimili novi, hvaljeni, album “Hit Me.

  Ulaznice za festival po 140 kuna možete potražiti na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Atlantis pratite na Atlantisfestival.hr.

  Muziku podržava
  Stisni