Arsenal Fest zaključio line-up s Viva Vox, Bad Copy, Nipplepeople, Jinx…

  359

  Arsenal Fest 08: Editors, Dub Inc, The Kills, Marky Ramone, Let 3, Yu grupa…

  1500RSD
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 21.6.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arsenal FEST Kragujevac , Trg Topolivaca bb

  Arsenal Fest 08: Texas, Kultur Shock…

  1500RSD
  Datum i vrijeme: Petak, 22.6.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arsenal FEST Kragujevac , Trg Topolivaca bb

  Arsenal Fest 08: Morcheeba, Enter Shikarii, Plavi orkestar, Disciplina kičme…

  1500RSD
  Datum i vrijeme: Subota, 23.6.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arsenal FEST Kragujevac , Trg Topolivaca bb

  Nakon što smo nedavno predstavili odličan line-up Arsenal Festa po danima, za razdoblje od 21. do 23. lipnja u Kragujevcu, iz njihovog tabora sada javljaju još novopotvrđenih izvođača čime su ujedno i kompletirali line-up.

  Viva Vox, Bad Copy, Nipplepeople, Jinx, Stereo Banana i Del Arno Band samo su neka od najsvježijih imena koja će se pridružiti već potvrđenim bendovima kao što su Editors, Texas, The Kills, Morcheeba, Disciplin A Kitschme, Marky Ramone, Letu štuke, Let 3.

  Muziku podržava

  Nastavno na prethodnu najavu, Arsenal je sada nova imena razvrstao po danima:

  21. lipnja na Garden stageu od svježih imena line-upu su pridodani hardkoraši Dishumanity, KBO! i Čovek bez sluha (ČBS).

  22. lipnja Main stage je rezerviran za zbor Viva Vox i hip-hopere Bad Copy, dok na Garden stage stiže elektropop dvojac Nipplepeople, Del Arno Band, Jinx, metal punkeri Mortal kombat, Pogon BGD, balkan dance punk bend Maika i domaći Irci Irish Stew of Sindidun.

  23. lipnja na Garden pozornici nastupa i eklektični bend Organizam, (Nikola Pejaković) Kolja, reperi Stereo Banana, alternativni E-Play i Balkan soul pop glazbenik Marko Louis.

  Također tu su i nove najave izvođača za sve ljubitelje elektronske glazbe poput Markwood & Hunckie, Kristijan Molnar i NTFO koji nastupaju 21. lipnja, Edib D, Nexie i Miguel Bastida dolaze 22. lipnja, dok 23. lipnja očekujte imena Battric & MIVU, Olivian Nour i Rossko.

  Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 iznosi 2.500 dinara, a pojedinačna ulaznica za svaki festivalski dan iznosi 1.500 dinara. Prodaja ide preko sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Kazališta za djecu u Kragujevcu.

  Muziku podržava