Arkona u Boogaloou predstavlja novi album

  216

  Arkona + Stribog

  110Kn – 150Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 2.2.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  U petak 2. veljače u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupit će ruska etno folk metal atrakcija Arkona. U sklopu europske turneje “Khram European tour 2018” Arkona će predstaviti novi, osmi studijski album “Khram” koji će 19. siječnja objaviti poznata metal izdavačka kuća Napalm Records.

  Arkona djeluje od 2002. godine, ime su odabrali prema posljednjem slavenskom gradu utvrdi. Svoju glazbu stvaraju pod utjecajem ruske i slavenske tradicionalne glazbe, koriste mnoge tradicionalne instrumente, a tematika njihovih pjesma se bazira na slavenskoj mitologiji. Glavni vokal je Maša Arhipova, koja osim “čistog” pjevanja koristi i “death growl” vokal što ih povezuje s metal scenom. Prvi studijski album “Vozrozhdenie” objavili su 2004. godine.

  Muziku podržava

  Kao predgrupa će nastupiti poznata zagrebačka folk metal grupa Stribog koja svoju glazbu stvara inspiriranu na slavenskoj mitologiji. Njihov drugi album “U okovima vječnosti” je objavila njemačka izdavačka kuća “Murderous Production”, a u pripremi je i novi album “Tvoje kraljevstvo zeleno” s kojeg će Stribog odsvirati nekoliko pjesama.

  Cijene ulaznica iznose 110 kn do 1. prosinca, od 2. prosinca će koštati 130 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 150 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava