Apocalyptica u Tvornici: prvi veliki zagrebački koncert 2020. godine

  1694

  Apocalyptica, poznati simfonijski metal bend iz Helsinkija, vraća se u Tvornicu Kulture. Dolaze 20. siječnja pa će to biti i prvi veliki zagrebački koncert u 2020. godini.

  Finska četvorka posljednji je put u Zagrebu bila 2017. u Lisinskom, kada su obilježavali dvadesetu godišnjicu svog prvog albuma “Plays Metallica By Four Cellos”. Kultni prvijenac prodan je u milijunskim nakladama, a do danas su objavili osam studijskih albuma.

  Na koncertu u Tvornici, zagrebačka publika imat će čast među prvima poslušati nove skladbe Apocalyptice. Friške stvari naći će se na albumu “Cell-O”, za koji se još ne zna kada će biti službeno objavljen. Osim toga, Fincima će ovo biti jedan od rijetkih solo nastupa u idućoj godini, s obzirom da će biti na turneji s grupom Sabaton.

  Muziku podržava

  Ulaznice u prodaju kreću danas u 13:00 po cijeni od 150 kn koja je na snazi do 20. listopada. Od 21. listopada do 19. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 170 kn, a na dan koncerta 200 kn.

  Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

  Muziku podržava