AntiValentinovo 2020.: “Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje”

  617

  AntiValentinovo

  50Kn – 100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 14.2.2020. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Boćarski dom Zagreb

  Objava se ažurira.

  2.12.2019.

  Lineup nadolazećeg izdanja Antivalentinovo povećao se za nekoliko imena. Popisu izvođača pridružuju se I Bee, Minea & Ella, Alka Vuica, Overflow i Ogenj.

  Muziku podržava

  Tako će prva večer biti u znaku cro-dance zvuka 90-ih te hitova 80-ih, uz već najavljene Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, nakon kojih na pozornicu dolaze I. Bee, Minea i Ella. Uz njih, publiku će zabavljati DJ koji najbolje vlada materijom cro-dance glazbe – DJ Kneža. Retro tulum pojačat će i Alka Vuica.

  Subota je pod velom rock i punk zvukova. Uz headlinere Let 3 i njihove goste, već najavljene Paraf i M.O.R.T., pridružuju im se koprivničko-varaždinski Overflow te podravski Ogenj.

  Ulaznica za jedan dan iznosi 70kn, dvodnevna je 100 i u prodaji su limitirane dvodnevne ulaznice za dvoje u iznosu od 150kn. Ulaznice su mogu kupiti preko Eventima, Rockmarka, Dirty Old Shopa i riječkog Dallas Music Shopa.

  23.9.2019.

  Danas je otkriveno kako će se 5. Antivalentinovo pod sloganom “Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje” održati u Zagrebu 14. i 15. veljače 2020., i to u Boćarskom domu.

  Prvu večer, u petak 14. veljače, održat će se veliki antivalentinovski retro tulum uz velike domaće zvijezde osamdesetih i devedesetih. Prvi koje najavljujemo su vlasnici vječnih pop hitova ‘California’, ‘Teška vremena prijatelju moj’, ‘Medu moj i šećeru’ ili ‘Jeans generacija’, legendarni dvojac Šomi i Jimmy – Neki to vole vruće. Bend koji je na samim počecima karijere uživao veliku popularnost u cijeloj bivšoj državi.

  Druga večer AntiValentinova, subotu 15. veljače obilježit će niz imena s alternativne rock scene koja će prirediti još jednu nezaboravnu večer za one željne nešto žešćeg zvuka i ritmova.

  Prvi od njih su veterani punk pokreta Hrvatske i ex. Jugoslavije, kultni riječki Paraf. Zagrebački nastup bit će kombinacija glazbenih materijala u izvedbama prve i druge postave, s Valterom Kocijančićem i Vim Colom kao glavnim vokalima. Dodatno, kultni riječki bend uskoro na vinylu objavljuje reizdanje legendarni album “Zastave“.

  Podsjetimo se kako je bilo lani na prvom danu kad su nastupili Saučešće, Rambo Amadeus, Elemental i Zabranjeno pušenje te na drugom danu uz Let3, Turiste, Kojote i Bad Copy.

   

  Muziku podržava