Let3 i Rambo Amadeus prva imena za 4. Antivalentinovo

  10742

  Danas je otkriveno kako će se 4. Antivalentinovo pod sloganom “Ništa ljubav, samo obitelj!” održati i u Zagrebu i Ljubljani te će po prvi puta u obra grada biti u pitanju prošireni program uz odličan stand up i Studio smijeha.

  U Zagrebu se sprema na lokaciji Boćarskog doma, 8. i 9. veljače, a prvi potvrđeni izvođači za zagrebačko izdanje su idejni začetnici Let3, jedinstveni Rambo Amadeus i riječki Turisti. Sveukupno će u 2 dana nastupiti 8 velikih, regionalnih izvođača, a ostala imena biti će potvrđena uskoro. Odlični stand up performeri Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

  antivalentinovo 2019Osim Zagreba, Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo.

  Muziku podržava

  Za novo izdaje Antivalentinova u ponudi su i limitirane ulaznice za četvero. Od četvrtka, 22.11., do nedjelje, 2.12. ekskluzivno na Muzika.hr osigurajte limitirane festivalske ulaznice za AntiValentinovo #4! Posebna ponuda odnosi se na dva dana festivala, a ulaznica vrijedi za tebe i još 3 frenda! Cijena ulaznice za četvero za dva dana festivala je 300 kuna, što je samo 37,50 kuna po osobi po danu! Rezerviraj svoju na vrijeme putem maila dallas@dallas.hr, najkasnije do 2.12. u 23.59!

  U četvrtak 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama: jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna; dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  64 Shares
  Muziku podržava