Annihilator nagodinu gledamo i u Zagrebu

  380

  Kanadske thrash metal legende Annihilator dolaze nam u posjetu 11. studenog iduće godine, u klub Boogaloo u sklopu turneje “A Tour For The Demented 2018” na kojoj promoviraju posljedni album “For the Demented”.

  Annihilator su osnovani 1984. godine od strane Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, a zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore “Big 4” kanadskog thrash metala.

  Muziku podržava

  Objavili su 16 studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator “Alice in Hell” (1989) i “Never, Neverland” (1990) smatraju se jednim od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovi kasniji albumi, uključujući i treći, “Set the World on Fire” (1993) također su primili visoke pohvale, dok su posljednji studijski album “For the Demented” objavili 3. studenog ove godine.

  Cijena ulaznice iznosi 130 kn do 1. veljače, od 2. veljače će koštati 150 kn, dok će na dan koncerta iznositi koštati 170 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava