Animal Collective u Zagrebu – ulaznice u prodaji!

  5314

  Animal Collective + Teengirl Fantasy

  120Kn – 140Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 24.5.2011. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Svega tri mjeseca nakon ‘malog spektakla’ u Teatar &TD-u skupina Animal Collective objavila je prijelomni album “Merriweather Post Pavilion” koji je postao nezaobilazna glazbena literatura 2009. godine.

  Dvije i pol godine nakon tog ‘spektakularnog’ prvog gostovanja pred ovdašnjom publikom, eksperimentalci iz Baltimorea se 24. svibnja vraćaju u Zagreb, ali ovaj put u veći prostor, ipak su sada ‘tražena roba’. Koncert će se održati u nekad glavnom proizvodnom pogonu bivše tvornice Jedinstvo, smještenom neposredno uz klub Močvara. I još dvije bitne stvari – ovaj put dolaze u izvornoj četveročlanoj postavi budući se nakon četverogodišnje pauze grupi pridružio Deakin, a i
  ovo će biti jedini koncert u široj regiji!

  Prodaja ulaznica počinje u četvrtak 20. siječnja, a ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 120 kuna prodavat će se do isteka zaliha ili najkasnije do 6. veljače. Nakon tog datuma cijena će im biti 140 kuna.

  Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 22) i glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), a moguće ih je i naručiti online.

  Muziku podržava