Andre Rieu ponovno pred hrvatskom publikom

  577

  Samo nekoliko mjeseci nakon iznimno uspješnog nastupa pred gotovo 10.000 fanova u zagrebačkoj Areni, megapopularni dirigent i virtuoz na violini, Andre Rieu i njegov privatni orkestar Johann Strauss Orchestra najavili su povratak na istu lokaciju.

  Naime, 19. svibnja ponovno će se čuti romantični valceri, glazbene teme iz filmskih klasika, opera i opereta te obrade tradicionalnih pjesama u izvođenju “kralja valcera” i njegovog orkestra.

  Muziku podržava

  “Iznimno se radujem ponovnom dolasku u Hrvatsku. Naš prvi koncert u Zagrebu jedan je od onih koje ćemo moj orkestar i ja zauvijek pamtiti, a ljubav i entuzijazam publike bili su fantastični. Nadamo se da ćete nam se opet pridružiti u večeri koja se ne zaboravlja” – poručio je Andre.

  Večeri s Andréom Rieu tijekom godina postale su poznate kao mjesto svjetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Od osnivanja do danas Johann Strauss Orchestra, koji ove godine slavi 30. obljetnicu postojanja, postao je najveći privatni orkestar na svijetu sa 60 članova i pokrenuo svojevrsnu svjetsku renesansu valcera. Također, brojke iza Rieua više su no impresivne: 40 milijuna prodanih albuma, nastupi koje godišnje pogleda čak 600.000 obožavatelja te osvajanje vrha Billboardove liste zarade od turneja 2013. godine kada je, uz Madonnu i U2, iza sebe ostavio Justina Biebera.

  Ulaznice za najavljeni spektakl mogu se nabaviti od sutra (19. listopada) u sustavu Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) po cijenama u rasponu od 280 do 790 kuna, ovisno o tipu ulaznice.

  Muziku podržava