Akustika u Rockmarku uz Lotus

  1925

  Akustika: Lotus

  Datum i vrijeme: Utorak, 8.3.2011. @ 19:00
  Mjesto održavanja: Rockmark Zagreb , Berislavićeva 13

  Priča je i dalje ista – utorak je dan za Akustiku u Rockmarku. Tako nam na novu akustičnu svirku sljedeći utorak, 8. ožujka, u spomenutu glazbenu knjižaru dolazi zagrebačka pop-rock skupina Lotus.

  Svoju glazbenu priču započeli su kao akustični dvojac, u prvih godinu dana postojanja odsvirali su preko 20 akustičnih koncerata, osvojili nagradu iDEMO Trešnjevka u kategoriji ‘Kantautor’, zadržali se pola godine na Briljanteenovoj top ljestvici, nastupili uživo u Dobro Jutro Hrvatska te na raznim kantautorskim večerima u Zagrebu i izvan njega.Danas djeluju kao šesteročlana skupina, a ono što je za njih karakteristično je da su predvođeni vokalnim duom kojeg čine Filip Kozlica i Maja Kosanović. Uz njih, Lotus čine i Nikola Betica (električna gitara), multitalent Bruno Milanović (bas), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi).

  Nakon niza koncerata, ušli su u studio i zajedno s producentom Marijanom Gudeljom (ujedno i klavijaturist Jinxa) snimili svoj album prvijenac, za kojeg trenutno traže izdavača.

  Muziku podržava

  U Rockmarku će prirediti akustičnu svirku u postavi: Filip Kozlica, Maja Kosanović, Nikola Betica i Bruno Milanović.

  Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

  Lotus – Facebook // MySpace

  Akustika @ Rockmark – Facebook // Twitter // akustika@rockmark.net

  (Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

  Muziku podržava