Ajs Nigrutin pojačan Timbeom u Vintageu

  515

  Ajs Nigrutin

  45Kn – 60Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 22.9.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Popularni beogradski reper Ajs Nigrutin nastupit će 22. rujna u Vintage Industrial Baru. Nakon dvogodišnje pauze od zagrebačkih pozornica u solo varijanti, kao pojačanje mu stiže i kolega Timbe iz zajedničke hip hop senzacije Bad Copy.

  Legenda provokativnih tekstova prožetih humorom i internim šalama, poznati je dugogodišnji vladar svih zagrebačkih brucošijada koje je pretvarao u majstorske tulume. Jezik ulice uz sirove beatove štuje još od 1996. u sastavu Bad Copy kojeg uz njega čine Timbe i Sky Wikluh. S ovim trojcem izdao je tri albuma, dok jedan potpisuje kao član kolektiva 43zla.

  Muziku podržava

  Solo karijeru započinje 2002. albumom “Nigrutinski rečeno”, snimanim “potajno” na opremi radija na kojem je tada radio kao tehničar. Karijeru nastavlja izdanjem “Štrokavi pazuh” (2005.) koje je iznjedrilo hitove poput “Bekam”, “Spejs Nigrutin” i “Indo Grasa”.

  Uslijedili su albumi “Kajmak i Katran” (2008.), “Fujznem Džigili” (2009.) u suradnji s Bvanom te “Apunktura govneta” iz 2015. Ikona underground hip hopa na ovim prostorima ostao je vjeran tematici seksa, trave i svakodnevnog života uz prepoznatljivo korištenje “šatre” što ga čini rado viđenim gostom zagrebačke publike.

  Ulaznice za koncert su u pretprodaji po cijeni od 45 kuna, a na ulazu će koštati 60 kuna. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i u Vintageu.

  Muziku podržava