Acid Mothers Temple u Tvornici

  369

  Acid Mothers Temple

  65kn – 90kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 30.10.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Acid Mothers Temple ponovno dolazi u Zagreb. Japanski psihodelični bend koncert će održati 30. listopada u Tvornici kulture. Posljednji put su Hrvate počastili koncertom prije tri godine, kada su koncert imali u Malom pogonu Tvornice.

  Bend je sredinom devedesetih osnovao Kawabata Makoto, a od prošle godine osvježeni su novim pjevačem Jyonsonom Tsuom. Acid Mothers Temple & the Melting Paraiso U.F.O. jedan je od najboljih japanskih bendova, koji se može pohvaliti s hiperprodukcijom albuma. U dvadeset i četiri godine karijere, iza sebe su ostavili čak 80 studijskih albuma, 48 live albuma, 6 kompilacijskih albuma i 8 video albuma. Prošle godine izbacili su sedam albuma, a posljednje izdanje “Hallelujah Mystic Garden Part Two” izašlo je u travnju ove godine.

  U Zagreb bend dolazi u sklopu turneje “Reverse Of Rebirth In Universe Tour in Europe 2019”. Kao predgrupa Acid Templesu nastupit će The Magickal WoW Band.

  Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, u Rockmarku i putem Entria. Muzika je sredila i 20% popusta na ulaznice za članove fancluba.

  Muziku podržava