Gibonni objavio impresivan popis gostiju za Arenu

    3080

    Gibonni

    160Kn – 600Kn
    Datum i vrijeme: Subota, 21.10.2017. @ 20:00
    Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

    Poznata su imena gostiju za Gibonnijev koncert u zagrebačkoj Areni, 21. listopada, koji će biti best of the best i dragulj u njegovoj glazbenoj karijeri.

    Naime, ugostit će suradnike s kojima je gradio glazbeni put, ljude koji su više od gostiju, prijatelje: Damir Urban, Matija Dedić, Maya Azucena i Vlatko Stefanovski.

    Muziku podržava

    Osim njih, Gibonniju će se na pozornici pridružiti čak dva zbora. Gradski zbor Brodosplit  ovjenčan je mnogim nagradama, s više od 40 godina dugom tradicijom. London Community Gospel Choir – najnagrađivaniji je svjetski gospel zbor koji je pozornice dijelio s velikanima poput Georgea Michaela, Erica Claptona i Madonne.

    Gibonni je u svojoj karijeri često za goste birao vrhunske instrumentaliste pa je tako nedavno prepoznao i dvojicu mladih glazbenika – Bows Vs Plectrum, koji će gostovati u Areni.

    Sva mjesta na tribinama su rasprodana, a posljednje ulaznice za parter puštene su u prodaju prije par dana.

    Ulaznice za Gibonnijev koncert u zagrebačkoj Areni po posebnoj, fanclub cijeni od 130 kuna možete kupiti putem našeg fancluba – rezervacije online, a ulaznice preuzimate u glazbenoj knjižari Rockmark.

    0 Shares
    Muziku podržava