3. Sound Clash illectricity festivala

  657

  Do 3. prosinca možete posjetiti sedmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti.

  U preostala dva vikenda illectricity festival svoj će program prezentirati u nekim zagrebačkim klubovima: nakon Cluba Lemon (Nucomers Night), na red dolaze klub Močvara (Sound Clash) i Pogon Jedinstvo (Main Night) gdje će ugostiti američke, britanske, irske i domaće producente elektronske glazbe.

  26. studenog u Močvari će se održati 3. Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina. Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta bit će postavljeni u klubu i mjeriti reakcije publike koja na taj način odlučuje o ishodu.

  Muziku podržava

  Početak je u 23 sata, cijena ulaznice iznosi 25 kuna do ponoći, 35 nakon.

  Glavna festivalska večer u Pogonu Jedinstva održat će se sada već po četvrti put. U bivšoj tvorničkoj hali nastupit će Machinedrum (LuckyMe, Planet Mu/USA), Ramadanman aka Pearson Sound (Hessle Audio, Swamp81/UK), Solar Bears (Planet Mu/IR) i Waitapu (Fresh Poulp/HR) te CFSN DJ ekipa. Početak je u 23 sata a ulaznice u pretprodaji po 55 kuna nabavite u Prostoru (Mesnička 5) i glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13).

  Više informacija potražite na Facebooku.

  Muziku podržava