3 glazbenika, 7 bendova, 1 festival – ovog utorka u KSET-u

  1963

  Japanese New Music Festival: Ruins, Acid Mothers Temple SWR, Akaten, Zoffy, Zubi Zuva X, Kawabata Makoto, Tsuyama Atsushi

  45Kn – 60Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 2.11.2010. @ 21:00
  Mjesto održavanja: KSET Zagreb , Unska 3

  Pokrenut od strane trojice istaknutih japanskih avangardnih rock glazbenika, Japanese New Music Festival omogućava da se u kompaktnom izdanju dobije uvid u raznolikost suvremene japanske glazbene
  produkcije.

  Naime svih sedam projekata u raznoraznim kombinacijama čine samo njih
  trojica.

  Tatsuya Yoshida, idejni začetnik i pokretač ovog festivala, jedan je od prvih, uz Boredoms, Melt Bananu i Acid Mothers Temple, koji je kroz svoj projekt Ruins, u kojem već desetljećima isprepliće utjecaje klasike, prog rocka, punka i noise rocka, svijetom pronio glas o kreativnoj, neobičnoj, a često i iznimno radikalnoj nezavisnoj rock glazbi ove dalekoistočne zemlje.

  Muziku podržava

  Kawabata Makoto i Tsuyama Atsushi jezgra su Acid Mothers Templea.

  Njih trojica će se na ovom festivalu ukazati i u a capella izdanju kao Zubi Zuva X, zatim kao Akaten, u kojima umjesto klasičnih instrumenata koriste patentne zatvarače i četkice za zube, te u spoju japanske tradicionalne glazbe i psihodelije koju njeguju Zoffy, a ovaj će jedinstveni festival upotpuniti i svojim solo nastupima.

  Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna možete kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), Dirty Old Shopu i KSET-u. Na ulazu će koštati 60 kuna.

  Muziku podržava